Партийни лидери гласуват на втория тур. Обобщаваме техните реакции:   Гласувах за

...
Партийни лидери гласуват на втория тур. Обобщаваме техните реакции:
 
Гласувах за
Коментари Харесай

Политиците гласуват с мисълта за голяма България

Партийни водачи гласоподават на втория тур. Обобщаваме техните реакции:

 

Гласувах за съвременна европейска София , която се развива с бързи крачки напред, която осъществя големия си капацитет, която не се оглежда обратно, а гледа напред. “ Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и разясни, че е упражнил правото си на глас с машина. “Сигурно, комфортно, гарантиращо гласа ми. С машина гласувах ”, уточни той и прикани жителите да излязат да гласоподават.

 

„ Очаквам по-голяма изборна интензивност. Гласувах, с цел да не съпоставям София нито с Москва, нито с Троян , гласувах след 4 година ние да сме горди какъв брой доста е прогресирала столицата. За всички младежи, излезте и гласувайте през днешния ден, вашето бъдеще зависи от вашия глас. “ Това сподели съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„ Бабите и дядовците, майки и татковци, не гласувайте с носталгия. Няма дребни и огромни българи, всички българи са огромни и би трябвало да гласуваме дружно, с цел да имаме огромна България “, добави Петков.

 

" Гласувах за мощен човек, който сподели, че има позиция и не се измъква с общи формулировки " , съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя упражни правото си на глас на днешния балотаж в София с машина, определяйки го като най-защитения метод за гласоподаване.

Според вицепрезидента въпросът за поисканата от премиера Денков оставка на шефа на ДАНС Пламен Тончев и анулирания машинен избор на първи тур не е тематика, която се взема решение с изказване в навечерието на изборите или в самия избирателен ден.

" Гласувах за това от на следващия ден София да се ръководи транспарантно, решенията да се вземат пред очите на софиянци, а не прикрито, гласувах за чиста подредена София, обществена община, хората да имат идентични условия за живот и в крайните квартали, и в центъра ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и посочи, че е гласувала на хартия.

" Ниската изборна интензивност е неприятен знак и на първия тур не беше добре, тази незаинтересованост прави институциите едва законни. Огромни старания трябват, с цел да върнем доверието на хората в процеса на гласоподаване ", акцентира Нинова.

" Най-вероятно има отчаяние у хората и от нас политиците. Още преди споделих - има видеонаблюдение, не подправяйте бюлетини, не драскайте протоколи, видяхте какво се случи. Всеки би трябвало да носи отговорност, в това число и наказателна за нарушаванията. Нека всички да гласоподават София да бъде ръководена по нов, обективен метод ", сподели още тя. 

 

 

(следва продължение)
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР